2 april 2023

Veel activiteiten afgelopen weekend rondom Het Aardbeienland in Horst. Zaterdag stond een Partnerdag met een gezonde lunch en demonstraties op het programma, en aansluitend stond de zondag in het teken van de eerste Fruity Survival Run. 

Fruity Survival Run 2023

De organisatie van deze eerste ‘testversie was in handen van Studenten van het CIOS (Sport) en de HAS Green Academy (Lifestyle en Gezonde voeding). 

Fruity Survival Run 2023
Educatieve lading

Met de realisatie van het Sportzorgcentrum ‘Shinzo’ en de realisatie van een heuse Survival baan op Aardbeienland werd sport en zorg toegevoegd aan het themapark waardoor deze een educatieve lading krijgt; de combi van gezond eten (fruit) en bewegen. 

Fruity Survival Run 2023
Survival Baan

Klauterend, en glibberend door de modder trotseerden zondag ruim honderd kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar de verschillende hindernissen op de Survival Baan. De kans op spierpijn of een blauwe plek hield de jeugdigen niet tegen om zich enthousiast op de toestellen te storten.

https://www.nuhorstaandemaas.nl/nieuws/klauterend-en-glibberend-door-de-modder-tijdens-fruity-obstacle-run-op-aarbeienland?fbclid=IwAR0MAN-99ldwZquLuPz_idTGdbFZ8vGORyY-xCYhMYaLpCjZWUXhOxGcNF0

Fot: Krzysztof Kubicki