Tragisch ongeval op een spoorwegovergang in Venlo. Volgens informatie verstrekt door hulpdiensten is één persoon overleden als gevolg van aanrijding door een trein. Het incident vond plaats op 17 maart 2023 na 16:00 uur. Bevrijdingsweg 815915 PH Venlo Na ontvangst van de melding werden de hulpdiensten en de politie ter plaatse gestuurd.

Bevrijdingsweg 815915 PH Venlo

Het treinverkeer op de route werd gedurende de politieactiviteiten stilgelegd, wat enige hinder voor reizigers veroorzaakte. Onderzoekers, onder toezicht van de officier van justitie en met de hulp van een forensisch arts, hebben de plaats van het incident onderzocht. Hun doel is om de omstandigheden van de tragedie vast te stellen en uit te leggen hoe het ongeluk is gebeurd. Helaas komen dodelijke ongevallen op spoorwegovergangen te vaak voor.

Fot: Krzysztof Kubicki