Stenen tillen voor het goede doel

De hal bij Van Leendert in Broekhuizenvorst was afgelopen zaterdag het decor om de titel “The King of Stones”. Veertien krachtpatsers uit heel Nederland gingen de strijd met elkaar aan op vier loodzware onderdelen met stenen. 

Photo: Krzysztof Kubicki

Tijdens dit kampioenschap, wat georganiseerd werd door Venlonaar Paul Janssen, moesten de deelnemers spectaculaire onderdelen uitvoeren. En dit alles voor het goede doel: “Het zijn de kleine dingen die het doen”. Deze organisatie zet zich in voor Nederlandse gezinnen die niet (meer) kunnen voorzien in de dagelijkse basisbehoefte. Uit onze gemeente waren Kevin Classens uit Meerlo, Noah Heuvelmans uit Swolgen, en Geert Seegers uit Horst vertegenwoordigd. 

Photo: Krzysztof Kubicki

“The King of Stones” is geworden Piet Lepelaar uit Leiden, de Limburger Sander van Zutphen uit Sittard behaalde een 2e plaats, en Sjoerd van Vliet uit Koudekerk aan de Rijn behaalde de 3e plaats www.nuhorstaandemaas.nl/nieuws/stenen-tillen-voor-het-goede-doel.

Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Broekhuizenvorst

Photo: Krzysztof Kubicki