Dankzij vrijwilligers is Blakterbeekpark weer speels en sportief. Vele handen maken licht werk, dat bleek afgelopen zaterdag in Sevenum. Een groep vrijwilligers zijn daar samen met de ‘Dames van het Blakterbeekpark’, Groengroep Sevenum, en Knopenlopen, in het Blakterbeekpark aan de slag gegaan om nieuwe speel, klim en sporttoestellen te plaatsen.

Photo: Krzysztof Kubicki

Vanaf nu kan er weer meer gespeeld worden in het het Blakterbeekpark, waar natuurbeleving voorop staat. ‘’In 2020 zijn we hiervoor de Crowdfunding gestart samen met de Vrienden van Groengroep en Knopenlopen Sevenum. Dit is waar we het hele project voor gestart zijn,” zegt José Jeurninck-Heijnen.

Photo: Krzysztof Kubicki

Speels en sportief. Zo zijn er afgelopen tijd leuke dingen bedacht en gemaakt om met je zintuigen te genieten van de natuur. In totaal komen er zo’n tien verschillende houten speelaanleidingen, waarvan er een aantal zaterdag zijn geplaatst.

Photo: Krzysztof Kubicki

Elke speelaanleiding daagt kinderen en volwassenen uit om eroverheen te springen, te lopen, te klimmen of een sportieve workout te doen. Dankzij de inzet van al deze vrijwilligers is het Blakterbeekpark weer speels en sportief.

Photo: Krzysztof Kubicki

Photo: Krzysztof Kubicki

nuhorstaandemaas