Nog tot en met 19 augustus is er iedere vrijdag tussen 14.00 en 20.00 uur vanalles te doen en beleven voor jong en oud. Talrijke kraampjes, muziek, brocante, streekproducten, kindertheater en vele andere activiteiten brengen het centrum van Horst tot zomerse sferen. Op de Kerkstraat worden live demonstraties van oude ambachten gegeven en vertellen de ambachtslieden je graag over hun vak.

Je leert er hoe glas geblazen wordt, hoe een blok klei op de pottenbakkersschijf verandert in een mooie vaas, je kunt zien hoe een mand gevlochten wordt, en nog veel meer. De zomermarkt start om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki