Het Master-springen kent een ijzersterk deelnemersveld, met onder meer de lokale favoriet Sanne Thijssen, die zich onlangs tijdens de Europese kampioenschappen in Munchen nog wist te plaatsen met het Nederlands team voor de Olympische Spelen in 2024 van Parijs.

Photo: Krzysztof Kubicki

Ook volop kinderplezier tijdens Jumping Zaerum!
Er is op Jumping Zaerum veel te beleven voor kinderen. Naast de springwedstrijden voor pony’s, zijn er rondom de wedstrijdpiste diverse andere kinderactiviteiten. Zo kunnen kinderen mee doen met het stokpaard-rijden, is er een draaimolen, krijgen ze een ijsje van Dedert Icesticks en heel bijzonder is de My hippie pony Party.

Photo: Krzysztof Kubicki

Dolly en Blondy, twee knappe pony’s, zijn in magische stijl vanaf 14.00 uur op Jumping Zaerum aanwezig. Kinderen kunnen met de pony’s knuffelen en zich als prinsesje of als indiaan verkleden en met de pony op de foto gaan. Alle kinderen zijn op het plein bij de kerk van harte welkom op de magische My hippie pony Party, die we samen met Ma Maison Bohemian & Brocante en SoSo Bixie Plus Events organiseren. Het kinderplein is helemaal in stijl aangekleed met kleurrijke bloemen en bomen, tipi’s en unicorns.

Photo: Krzysztof Kubicki

Visitnoordlimburg