Venlo

MEAU begon het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21): ze schrijft liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

Photo: Krzysztof Kubicki
photo: Krzysztof Kubicki

In rap tempo is MEAU uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde nieuwe artiesten uit de lage landen. Ze verkocht Paradiso uit, speelde met het Metropole Orkest, haalde de Top 40 met haar doorbraakhit ‘Dat Heb Jij Gedaan’, en kreeg veelvuldig airplay bij Radio 2, Qmusic en 3FM, en dat allemaal binnen een jaar

Photo: Krzysztof Kubicki
Meau Hewitt & Krzysztof Kubicki behind the scenes
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki
Photo: Krzysztof Kubicki

Photo: Krzysztof Kubicki